Meulmeester Gereedschappen: Ook voor service en onderhoud

Construction worker using an angle grinder

NEN 3140 Keuringen

Wij inspecteren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit. Uw geinspecteerde machine wordt voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de inspectie geldig is, u krijgt tevens een inspectie certificaat (digitaal) met alle relevante gegevens over de machine en de inspectie.

De aangeleverde machines moeten voorzien zijn/worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het inspectie certificaat terug te vinden is. Meestal wordt dit in de machine gegraveerd. Wij kunnen gebruik maken van de door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers, indien deze niet aanwezig zijn, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Met een inspectie certificaat kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn.

Wij maken graag een afspraak met u, om al uw elektrisch gereedschap tot 1000 volt volgens NEN 3140 te inspecteren en certificeren.

Kalibratie en onderhoud meetinstrumenten

Een laser is een prachtig stuk gereedschap. U kunt er snel en nauwkeurig uw werk mee uitvoeren. Het is een hoogwaardig en nauwkeurig meetinstrument, dat zorgvuldig behandeld moet worden. Ook is het van groot belang dat u op uw laser aankunt en dat u er zeker van bent met de juiste waarden te meten en te werken. Daarom adviseren wij u, uw instrument elk jaar te laten controleren op de juiste werking.

Hoe gaat dat in zijn werk?
U levert uw instrument bij ons in. Wij zorgen ervoor dat uw instrument wordt gecontroleerd en gekalibreerd. Het instrument wordt voorzien van een certificaat en een keuringssticker. Wanneer wij het instrument weer retour hebben ontvangen informeren wij u dat het instrument gereed staat. Eenvoudiger en gemakkelijker kan het niet.

Voor al uw instrumenten!
Uw instrument wordt in een uiterst moderne en goed uitgeruste servicewerkplaats geserviced. Hier worden alle verschillende merken en soorten meetinstrumenten gecertificeerd, gekalibreerd, onderhouden en gerepareerd. U kunt al uw meetinstrumenten, zoals waterpasinstrumenten, roterende lasers, lijnlasers en theodolieten bij ons aanbieden.

Kortom; een totaalpakket, van advies tot service.

laserliner-meulmeestergereedschap
repair of power tools in the service center

Reparatie / onderhoud machines

Machines gaan nu eenmaal stuk. Niets vervelender dat u tijdens de klus met een kapotte machine zit. Een nieuwe machine aanschaffen is niet altijd een oplossing. Het laten repareren van uw machine is dan een goede oplossing.

Uiteraard kunnen wij de reparaties en onderhoud van uw elektrische gereedschappen en machines voor u verzorgen. Heeft u een probleem met een machine of wilt u uw machine laten repareren? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijke aandacht, Kennis en Kwaliteit

Als u kiest voor Meulmeester gereedschappen kiest u voor persoonlijke aandacht. Wij weten waar onze klanten mee bezig zijn en kunnen zo meedenken in het werk waar u mee bezig bent. Door de jarenlange ervaring weten we waar we over praten. 

 

Wij hebben nauw contact met onze leveranciers en kunnen zo inspelen op de veranderingen en vraag van de bouw en industrie. Wij kiezen alleen voor A-merken en beschikken daarmee over machines en gereedschappen van de vooraanstaande merken. Meulmeester Gereedschappen levert gereedschappen en toebehoren in Zeeland met als kern Middelburg e.o.

Wij staan voor u klaar

  • 0118-602346

  • meulgereedschap@kliksafe.nl

  • Open op afspraak!

Scroll naar boven