NEN 3140 Inspectie

Wij inspecteren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit. Uw geinspecteerde machine wordt voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de inspectie geldig is, u krijgt tevens een inspectie certificaat via email of op CD-Rom met alle relevante gegevens over de machine en de inspectie.

De aangeleverde machines moeten voorzien zijn/worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het inspectie certificaat terug te vinden is. Meestal wordt dit in de machine gegraveerd. Wij kunnen gebruik maken van de door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers, indien deze niet aanwezig zijn, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Met een inspectie certificaat kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn.

Wij maken graag een afspraak met u, om al uw elektrisch gereedschap tot 1000 volt volgens NEN 3140 te inspecteren en certificeren.