Kalibratie meetinstrumenten

Een laser is een prachtig stuk gereedschap. U kunt er snel en nauwkeurig uw werk mee uitvoeren. Het is een hoogwaardig en nauwkeurig meetinstrument, dat zorgvuldig behandeld moet worden. Ook is het van groot belang dat u op uw laser aankunt en dat u er zeker van bent met de juiste waarden te meten en te werken. Daarom adviseren wij u, uw instrument elk jaar te laten controleren op de juiste werking.

Hoe gaat dat in zijn werk?
U levert uw instrument bij ons in. Wij zorgen ervoor dat uw instrument door het BLS Service Center wordt gecontroleerd en gekalibreerd. Het instrument wordt voorzien van een certificaat en een keuringssticker. Wanneer wij het instrument weer retour hebben ontvangen informeren wij u dat het instrument gereed staat. Eenvoudiger en gemakkelijker kan het niet.

Voor al uw instrumenten!
Uw instrument wordt in een uiterst moderne en goed uitgeruste servicewerkplaats geserviced. Hier worden alle verschillende merken en soorten meetinstrumenten gecertificeerd, gekalibreerd, onderhouden en gerepareerd. U kunt al uw meetinstrumenten, zoals waterpasinstrumenten, roterende lasers, lijnlasers en theodolieten bij ons aanbieden.

Kortom; een totaalpakket, van advies tot service.